Powerwalk

Tankar, Träning / Permalink / 0
Igår kväll tog jag och Daniel en kort snabb promenad medan det fortfarande var ljust ute. Skönt när det här med vardagsmotion börjar fungera. Har alltid varit tvungen att Tvinga mig till ett gym för att röra på mig. Men det är faktiskt ganska mysigt att ge sig ut på egen hand hemma.
Idag är jag på jobbet, har jobbat hela helgen. Ledig måndag sen jobbar jag hela påsken.  Skall vara i arken garderoben alla nätter torsdag-söndag. Pengar pengar. 
Skönt att jag har dagarna fria i alla fall så kan jag åka på marknader och ändå ha lite påsk känsla.  Kanske man skulle bjuda familjen på påsklunch :) massor med ägg att måla i så fall :) 

Fortsatte med pyntandet

Pyssel / Permalink / 0
Jag blev så uppe i varv av mitt pyntande så jag fortsatte lite till. Gick ut på promenad till sjön och hämtade mera ris. Hittade vide, det som verkligen hör påsken till. Klippte ut lite barnsliga påskkycklingar och dekorerade fönstren med. Får se vad Daniel tycker om det. Haha. Dekorerade även en tändsticksask för skojs skull.
 
 
 

Påskpyssel

Pyssel / Permalink / 1
Idag är jag ledig, så jag har passat på att fixa lite påskfint här hemma.
Gjorde egna påsk dekorationer och plockade in ris. Sen bytte jag också tema på köksbordet. Satte ett grönt pappersark under glasskivan istället för spegeln. Roligt med lite små förändringar. 
 
 
 
Planterade om mina påskliljor som jag fick av Daniel igår också, till större krukor så att de kan växa ordentligt. Det har redan börjat blomma ut nya blommor! Roligt. 
Jag är nog världens husmoderligaste 20 åring..
 
Till top