Om Winn Hotel Group och Radisson Blu Riverside

 

Bildresultat för winn hotel group

Winn Hotel Group äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Deras mission är att bemöta gäster och varandra på ett proffsigt och personligt sätt. Idag äger man 13 hotell, varav Radisson Blu Riverside är ett av dem.

Konceptet går ut på att skapa ett högt kundvärde där det är människorna i rörelsen som utvecklar erbjudandet. Den största vikten ligger i att Winn hotell skall leverera kundvärde i form av uppmärksamhet, trivsel och nöjdhet.

Hotellverksamhet handlar om känslor, attityder och värderingar.

Man använder sig av en formel som kallas PEGA - Personlighet, Engagemang, Glädje och Affärsmässighet. Citat från Winn Hotel Groups hemsida :

 

Första steget för att skapa trivsel för gästerna är att få medarbetarna att trivas. Först när en medarbetare känner sig hemma på sin arbetsplats finns förutsättningar för att gästen ska göra det på hotellet. Vi sammanfattar våra viktigaste interna ledord i formeln PEGA. Det står för Personlighet, Engagemang, Glädje och Affärsmässighet. Det innebär att oavsett under vilket varumärke du möter Winn Hotel Group så möter du glada, engagerade och personliga medarbetare som ser på dig med affärsmässiga ögon. Och som vet att den bästa affären är att du som gäst vill komma tillbaka.”

 

Radisson Blu Riverside

 

Radisson Blu Riverside är ett hotell för både affärs- och privatresenärer. Riverside har 265 unikt designade hotellrum, konferensavdelning med 5 möteslokaler, Restaurang Cuckoo´s Nest, gym, wellnessavdelning och takterrass.

 

 

Chuckoo´s Nest

 

Restaurangen på Radisson Blu riverside heter Cuckoo´s nest och är inte typisk Radisson utan nytänkande och designen är inspirerad av bland annat filmen “the one who flew over the cuckoo's nest”. Gå gärna in och titta på hemsidan HÄR.

Förutom restaurangen på bottenvåningen så har de även en 200 kvm takterrass på 11 våningen med utsikt över hela Göteborg. Cuckoo´s Nest har vunnit både European Hospitality Awards och European Hotel Design Awards. Baren har vunnit priset som Europas bästa bar två gånger. Man erbjuder förutom frukost, brunch, lunch, middag även Bartender challenge för mindre grupper.

 

Liknande inlägg

Till top